Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali, že z důvodu horkého počasí se může dodání vaší zásilky zdržet. V horkých dnech zboží neodesíláme, a to především proto, aby k vám čokoláda dorazila v naprostém pořádku. Ohledně dodání vás budeme informovat.
Objednávky s osobním odběrem vyřizujeme bez omezení.
Dark Chocolate Madagascar
![](https://www.jordis.cz/thumbs/uploads/products/248/bestFit_470x580/722_madagascar-s.png)
![](https://www.jordis.cz/thumbs/uploads/products/248/bestFit_470x580/721_madagascar.png)
![](https://www.jordis.cz/thumbs/uploads/products/248/bestFit_470x580/723_madagascar-z.png)
Eaten
Dark Chocolate Madagascar
MADAGASCAR
The Trinitario cocoa beans, which have been grown here since 1880, are sourced from local small-scale farmers who only use organic methods. Before fermentation, the beans are partially drained on screens overnight. The fermentation itself takes place centrally over a period of 6 days in a cascading system of wooden crates. Afterward, the beans are sun-dried for 5 to 7 days. In terms of flavor, you can expect notes of forest fruits and plums with pleasant woody undertones.