Jordis - řemeslná čokoláda

Snídaňová rýžová kaše

5 minut
náročnost:
Počet porcí: 2

Ingredience:

60 g rýže
200 ml mléka

Postup:

1.
Mléko nalijte do kastrolku a přidejte rýži. Pomalu vařte, dokud rýže nebude měkká.
2.
Mezitím nakrájejte čokoládu na malé kousky.
3.
Jakmile bude rýže uvařená, odstavte kastrolek. Přisypte všechnu čokoládu a míchejte dokud se nerozpustí.

Autor: Petra Burgrová

Tip:

Pokud se při vaření vypaří mléko, přilijte další navíc.

V průběhu vaření kaši občas promíchejte, aby se nepřipálila.

Na hotovou kaši můžete přidat i trochu másla.

Podávejte s ovocem, kakaovými boby, ořechy...

 

 

Zpět na všechny recepty