Důležité upozornění. Z důvodu nastávajícího horkého počasí se může odeslání vaší objednávky opozdit. Ohledně expedování vás budeme informovat.
Pokud na odeslání spěcháte, ozvěte se nám.
Kakaové boby, z nichž je vyrobena tato čokoláda, pocházejí přímo z kolébky kakaa. Oblasti jižní Tabasco a severní Chiapas jsou původním rodištěm kakaovníku. Boby pěstují drobní farmáři v několika komunitách, jejichž celkový objem sklizně nepřesahuje 15 tun. Pěstování vede několik nadšených agronomů, kteří chtějí dokázat, že kultivace kakaa lze dosáhnout přirozenou cestou. Geneticky je toto kakao přírodními hybridy prapůvodní odrůdy Criollo. Fermentace se provádí centrálně s maximální pečlivostí. Při procesu je sledována teplota a atmosférické podmínky. Sušení probíhá v sušících tunelech na sítech v několika patrech za přirozeného proudění vzduchu.
Složení
Obsah kakaové sušiny nejméně: 75 %.
Může obsahovat stopy lískových ořechů, mandlí a mléka.
Hmotnost: 50g
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty
Výživové údaje ve 100g
Energie: 602kCal/2519kJ/;
tuky: 43g z toho nas. mas. kys.: 26g;
sacharidy: 44g z toho cukry: 24g;
bílkoviny: 9g;
sůl: 0,03g
Přidali jste do košíku k balíčku další produkt. Upozorňujeme Vás tedy, že veškerý obsah košíku bude zaslán na stejnou adresu. Pokud chcete poslat produkt na jinou adresu než balíček, udělejte si pro produkt objednávku zvlášť.