Čokoholikové, objednávky přijaté od 18.12. po 10. hodině budeme odesílat v novém roce - 5.1.2026.
Prodejna 25.12 - 4.1 ZAVŘENO
Otevřeno až 5.1.2026
Děkujeme za pochopení a přejeme Vám klidné svátky.
K výrobě této čokolády jsme vybrali kakaové boby výjimečné kvality. Pocházejí z oblasti Gaura na ostrově Paula Sumba, kde je pěstuje sdružení farmářů pod hlavičkou Gaura Estate. Podnik založil v roce 1990 místní progresivní pěstitel Hengky Lianto, aby zlepšil jak způsob pěstování a zpracování kakaa, tak i živobytí místní komunity. Kakaovník zde roste ve výšce cca 200 m.n.m.. Jedná se o směs bobů odrůdy Criollo a různých hybridů odrůdy Trinitario. Kakao se zde sklízí hlavně od května do srpna. Fermentace probíhá centrálně po dobu pěti dnů. Kakaové boby se poté suší na slunci šest až osm dní. Díky pečlivé práci místních farmářů si užijete opravdu jedinečnou chuť čokolády, ve které najdete chuťové tóny grapefruitu, meruněk a dlouhotrvající dochuť pražených vlašských ořechů.
Složení
Obsah kakaové sušiny nejméně: 75%.
Může obsahovat stopy lískových ořechů, mandlí a mléka.
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty
Výživové údaje ve 100g
Energie: 602kCal/2519kJ/;
tuky: 43g z toho nas. mas. kys.: 26g;
sacharidy: 44g z toho cukry: 24g;
bílkoviny: 9g;
sůl: 0,03g
Přidali jste do košíku k balíčku další produkt. Upozorňujeme Vás tedy, že veškerý obsah košíku bude zaslán na stejnou adresu. Pokud chcete poslat produkt na jinou adresu než balíček, udělejte si pro produkt objednávku zvlášť.