Mléčná čokoláda 47 %
Kakaové boby odrůdy Trinitario, která se zde pěstuje již od roku 1880, pocházejí od místních mini-pěstitelů, kteří neznají žádnou jinou metodu než BIO. Před fermentací se boby nechají přes noc částečně odkapat na sítech. Samotná fermentace probíhá centrálně po dobu 6 dní v kaskádovém systému dřevěných beden. Poté se boby suší 5 až 7 dní na slunci. Čokoláda má velice jemnou smetanovou chuť s tóny karamelu.
- kakaové máslo, třtinový cukr, sušené mléko, kakaové boby
Obsah kakaové sušiny nejméně: 47%.
Může obsahovat stopy lískových ořechů a mandlí.
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
Energie: 623kCal/2373kJ;
tuky: 47g z toho nas. mas. kys.: 29g;
sacharidy: 41g z toho cukry: 37g;
bílkoviny: 9g;
sůl: 0,3g