Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali, že z důvodu horkého počasí se může dodání vaší zásilky zdržet. V horkých dnech zboží neodesíláme, a to především proto, aby k vám čokoláda dorazila v naprostém pořádku. Ohledně dodání vás budeme informovat.
Objednávky s osobním odběrem vyřizujeme bez omezení.


Tmavá čokoláda 75%
Kakaové boby odrůdy Trinitario, která se zde pěstuje již od r. 1880, pocházejí od místních mini-pěstitelů, kteří neznají žádnou jinou metodu než BIO. Před fermentací se boby nechají přes noc částečně odkapat na sítech. Samotná fermentace probíhá centrálně po dobu 6 dní v kaskádovém systému dřevěných beden. Poté se boby suší 5 až 7 dní na slunci. V chuti můžete cítit například lesní ovoce a švestky s příjemnými dřevitými tóny.
Složení:
- kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo
Může obsahovat stopy lískových ořechů, mandlí a mléka.
Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C.