Jordis - řemeslná čokoláda
Tmavá čokoláda 75%
Snědeno

Tmavá čokoláda 75%

KOKOA KAMILI - SINGLE ORIGIN

Kakaové boby odrůdy Trinitario, která se zde pěstuje již od r. 1880, pocházejí od místních mini-pěstitelů, kteří neznají žádnou jinou metodu než BIO. Před fermentací se boby nechají přes noc částečně odkapat na sítech. Samotná fermentace probíhá centrálně po dobu 6 dní v kaskádovém systému dřevěných beden. Poté se boby suší 5 až 7 dní na slunci. V chuti můžete cítit například lesní ovoce a švestky s příjemnými dřevitými tóny.

Složení:

  • kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo
Obsah kakaové sušiny nejméně: 75%.
Může obsahovat stopy lískových ořechů, mandlí a mléka.
Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C.
 

 

Ochutnali jsme