Jordis - řemeslná čokoláda
NEALKALIZOVANÝ
Nejoblíbenější

NEALKALIZOVANÝ

Nealkalizovaný kakaový prášek – čistší varianta kakaa s 20% obsahem kakaového másla.

Alkalizace je chemický proces prováděný za použití regulátorů kyselosti, jako jsou nejčastěji uhličitan draselný a uhličitan sodný. Tento proces se používá hlavně u kakaa vyrobeného z méně kvalitních kakaových bobů, jejichž chuťový profil není příliš lákavý. Alkalizací se zmírňuje kyselost, zjemňuje hořkost, ztmavuje barva a zlepšuje rozpustnost prášku. Na druhou stranu se tímto procesem ztrácí část zdraví prospěšných látek, které kakao přirozeně obsahuje. Kvalitní kakaový prášek je na první pohled poznat díky světlé barvě. Je výbornou přísadou při pečení či k výrobě horkého nápoje.

Složení:

  • Kakaový prášek

Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.

Nutriční hodnoty

Nutriční hodnoty

Výživové údaje ve 100g 
Energie: 228kCal/954kJ;
tuky: 15g z toho nas. mas. kys.: 8g;
sacharidy: 58g z toho cukry: 2g;
bílkoviny: 20g;
sůl: 0,02g

Skladem
€ 4,04
€ 3,61 bez DPH
- +
ks

Ochutnejte také

TMA
€ 37,71
- +
ks
€ 5,67
- +
ks
Směs na přípravu nápoje.
€ 6,73
- +
ks
€ 3,47
- +
ks