Důležité upozornění. Z důvodu nastávajícího horkého počasí se může odeslání vaší objednávky opozdit. Ohledně expedování vás budeme informovat.
Pokud na odeslání spěcháte, ozvěte se nám.
Kakaové boby odrůdy Trinitario, která se zde pěstuje již od r. 1880, pocházejí od místních mini-pěstitelů, kteří neznají žádnou jinou metodu než BIO. Před fermentací se boby nechají přes noc částečně odkapat na sítech. Samotná fermentace probíhá centrálně po dobu 6 dní v kaskádovém systému dřevěných beden. Poté se boby suší 5 až 7 dní na slunci. V chuti můžete cítit například lesní ovoce a švestky s příjemnými dřevitými tóny.
Složení:
Přidali jste do košíku k balíčku další produkt. Upozorňujeme Vás tedy, že veškerý obsah košíku bude zaslán na stejnou adresu. Pokud chcete poslat produkt na jinou adresu než balíček, udělejte si pro produkt objednávku zvlášť.