Jordi's - handgemachte Schokolade
Tmavá čokoláda 75% Madagaskar 50g
Gegessen

Tmavá čokoláda 75% Madagaskar 50g

<p>MADAGASKAR - SINGLE ORIGIN</p>

Kakaové boby odrůdy Trinitario, která se zde pěstuje již od roku 1880, pochází od místních mini-pěstitelů, kteří neznají žádnou jinou metodu než BIO. Před fermentací se boby nechají přes noc částečně odkapat na sítech. Samotná fermentace probíhá centrálně po dobu 6 dní v kaskádovém systému dřevěných beden. Poté se boby suší 5 až 7 dní na slunci. V chuti můžete cítit například lesní ovoce a švestky s příjemnými dřevitými tóny.

Složení

  • Kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo.

Hmotnost: 50 g.

Obsah kakaové sušiny nejméně: 75 %.

Může obsahovat stopy lískových ořechů, mandlí a mléka.

Skladujte v suchu při teplotě do 25 C.

Nutriční hodnoty

Nutriční hodnoty

Výživové údaje ve 100g
Energie: 602kCal/2519kJ/;
tuky: 43g z toho nas. mas. kys.: 26g;
sacharidy: 44g z toho cukry: 24g;
bílkoviny: 9g;
sůl: 0,03g

Ochutnali jsme