Velká balení

Lámané čokolády

100% tmavá čokoláda 500g

100% tmavá čokoláda 500g

Na naši stoprocentně stoprocentní čokoládu jsme použili kakaové boby ze čtyř destinací. Základ tvoří chuťově velmi živé boby z Mexika. Skvělým partnerem je vyzrálá chuť kakaa z Grenady. Vše doladí kořenitost Bolívie a trocha zemitosti z Jamajky.

40% bílá čokoláda s kousky bobů 500g

40% bílá čokoláda s kousky bobů 500g

Bílou čokoládu jsme začali vyrábět hlavně na přání zákazníků. I tak jsme se ale úplně nedali. Posypali jsme ji silnou vrstvou kakaové drti, abychom čistou chuť kakaových bobů dostali i k milovníkům bílé čokolády. Vznikla tak chuťově velmi delikátní záležitost.

53% mléčná čokoláda s kousky bobů 500g

53% mléčná čokoláda s kousky bobů 500g

Tato čokoláda je nejpopulárnější kombinací nejenom u nás doma, ale i v zahraničí. Kombinace silné mléčné čokolády s naturální chutí kakaových bobů z Madagaskaru je pro většinu čokoholiků neodolatelná.

55% čokoláda s kozím mlékem 500g

55% čokoláda s kozím mlékem 500g

Vždy jsme rádi spojovali neobvyklé a přitom jasné chutě. Proto vznikla i tato mléčná čokoláda s kozím mlékem. Na ní si mohou pochutnat nejen ti, kteří mají problém s laktózou, ale užijí si ji i požitkáři s lahví dobrého vína a kouskem kozího sýra.

67% tmavá čokoláda s kousky bobů 500g

67% tmavá čokoláda s kousky bobů 500g

K výrobě této čokolády jsme použili boby ze tří koutů Střední Ameriky. Vznikla tak vyvážená čokoláda s tóny tabáku a rumu. Navrch jsme pro ještě větší zábavu přidali kousky bobů z Madagaskaru.

77% tmavá čokoláda 500g

77% tmavá čokoláda 500g

V čokoládě s tak vysokým obsahem kakaa si vychutnáte pravou chuť kakaových bobů. Tvoříme ji ze čtyř druhů kakaa. Její chuť je kořenitá, silná a hravá zároveň. Milovník a opravdový znalec čokolády si v tomto případě přijde na své. Prostě Theobroma cacao!

Mléčná čokoláda 53% 500g

Mléčná čokoláda 53% 500g

Na poctivou mléčnou čokoládu by se nemělo zapomínat. Vždyť díky ní zná tabulkovou čokoládu celý svět. U naší varianty jsme šetřili cukrem a mléko zde plní hlavně funkci tlumiče silných tónů kakaových bobů. Vzniká tak vyladěná čokoláda pro ty, na které je čistá tmavá chuťově příliš silná.

Tmavá čokoláda 67% se zázvorem a pomerančem 500g

Tmavá čokoláda 67% se zázvorem a pomerančem 500g

Zázvor je velký kamarád s pomerančem a ten zase s čokoládou. Vzniká chuťové trio, které přijde vhod v jakémkoliv ročním období. Na čokoládu jsme použili kakaové boby z Jamajky, Grenady a Mexika. Kolébka kakaa se jednoduše spojila s živelností Karibiku a pikantností Asie.

Obalované

Kakaové boby v čokoládě 750g

Kakaové boby v čokoládě 750g

Pražené kakaové boby pěstované na Madagaskaru. Boby jsou obalené v tmavé 63% čokoládě. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.

Kávová zrna v čokoládě 750g

Kávová zrna v čokoládě 750g

Pečlivě pražená kávová zrna obalená v naší tmavé 63% čokoládě.

Lískové oříšky v čokoládě 750g

Lískové oříšky v čokoládě 750g

Pražené lískové oříšky obalené v naší tmavé 63% čokoládě.

Mandle obalené v čokoládě 750g

Mandle obalené v čokoládě 750g

Mandle pražené ve slupce a obalené v naší tmavé čokoládě. 

Ostatní

Horká čokoláda 1kg

Horká čokoláda 1kg

Gastro balení směsi na přípravu horkého nápoje. V 1dcl mléka rozmícháte 4 lžičky směsi. Za stálého míchání metlou necháte svařit a mícháte, dokud se kousky čokolády zcela nerozpustí a nápoj nezhoustne. Můžete dosladit, ozdobit šlehačkou, mléčnou pěnou, popř. dochutit kořením (chilli, skořice). Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.

Kakaové boby pražené 750g

Kakaové boby pražené 750g

Pražené kakaové boby - zajímavá pochoutka. Ochutnejte, z čeho se čokoláda vyrábí. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.

Kakaový prášek 500g

Kakaový prášek 500g

Nealkalizovaný přírodní kakaový prášek v gastro balení 500g. Čistší varianta kakaa. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.

Kakaové máslo 500g

Kakaové máslo 500g

Čisté nedeodorizované kakaové máslo.

Google+