

Tmavá čokoláda Bernard
Mimořádná čokoláda, která vznikla ve spolupráci s pivovarem Bernard.
Na tmavou variantu jsme použili boby z Trinidadu a Bolívie. Boby z Trinidadu jsou odrůdy Trinitario. Španělé sem kakaovník dovezli již v 16. století. V chuti těchto bobů můžete cítit dřevité tóny, koření, máslo a citrusy. Boby z Bolívie jsou z oblasti Beni a jsou geneticky jedinečné. Kakao se pěstuje na ostrovech, kterým se říká chocolatales (čokoládová pole). Pro boby z Beni jsou tipické tóny ovoce, koření a květin. Se silnou 82% čokoládou a ječným sladem tvoří opravdu intenzivní hořkou chuť. Tato čokoláda je však výjimečná nejenom díky chuti, ale i vzhledem. Její forma byla vytvořená na míru a reliéf je opravdu vydařený.
Složení
- kakaové boby, třtinový cukr, ječný slad 8 %, kakaové máslo
Obsah kakaové sušiny nejméně: 82 %.
Může obsahovat stopy lískových ořechů, mandlí a mléka.
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
Hmostnost: 70 g
Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty
Výživové údaje ve 100 g
Energie: 681kCal/2850kJ;
tuky: 44 g z toho nas. mas. kys.: 27 g;
sacharidy: 39 g z toho cukry: 14 g;
bílkoviny: 11 g;
sůl: 0,04 g