Jordis - řemeslná čokoláda
Tmavá čokoláda Bernard

Tmavá čokoláda Bernard

Ječný slad

Mimořádná čokoláda, která vznikla ve spolupráci s pivovarem Bernard.

Na tmavou variantu jsme použili boby z Trinidadu a Bolívie. Boby z Trinidadu jsou odrůdy Trinitario. Španělé sem kakaovník dovezli již v 16. století. V chuti těchto bobů můžete cítit dřevité tóny, koření, máslo a citrusy. Boby z Bolívie jsou z oblasti Beni a jsou geneticky jedinečné. Kakao se pěstuje na ostrovech, kterým se říká chocolatales (čokoládová pole). Pro boby z Beni jsou tipické tóny ovoce, koření a květin. Se silnou 82% čokoládou a ječným sladem tvoří opravdu intenzivní hořkou chuť. Tato čokoláda je však výjimečná nejenom díky chuti, ale i vzhledem. Její forma byla vytvořená na míru a reliéf je opravdu vydařený.

Složení

  • kakaové boby, třtinový cukr, ječný slad 8 %, kakaové máslo

Obsah kakaové sušiny nejméně: 82 %.

Může obsahovat stopy lískových ořechů, mandlí a mléka.

Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.

Hmostnost: 70 g

Nutriční hodnoty

Nutriční hodnoty

Výživové údaje ve 100 g 
Energie: 681kCal/2850kJ;
tuky: 44 g z toho nas. mas. kys.: 27 g;
sacharidy: 39 g z toho cukry: 14 g;
bílkoviny: 11 g;
sůl: 0,04 g

 

Skladem
135 Kč
117,39 Kč bez DPH
- +
ks

Ochutnejte také

COFFEE
124 Kč
- +
ks
EARL GREY
124 Kč
- +
ks
JEHLIČÍ A MALINA
124 Kč
- +
ks