

Mléčná čokoláda Bernard
Mimořádná čokoláda, která vznikla ve spolupráci s pivovarem Bernard.
Na mléčnou variantu jsme použili boby z Madagaskaru z oblasti řeky Sambirano. Jedná se o odrůdy Trinitario a Criollo a jejich kvallita a chuť je opravdu výjimečná a oceňovaná znalci čokolády po celém světě. V chuti můžete cítit červené ovoce, dřevité tóny a ořechy. Společně s chmelem a sladem tvoří zajímavou hořkosladkou chuť. Avšak tato čokoláda je výjimečná nejenom díky chuti, ale i vzhledem. její forma byla vytvořená na míru a reliéf je opravdu vydařený.
Složení
- kakaové máslo, třtinový cukr, sušené mléko, kakaové boby, ječný slad 5 %, chmel 0,1 %
Obsah kakaové sušiny nejméně: 47 %.
Může obsahovat stopy lískových ořechů a mandlí.
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
Hmostnost: 70 g
Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty
Výživové údaje ve 100 g
Energie: 669kCal/2798kJ;
tuky: 45 g z toho nas. mas. kys.: 27 g;
sacharidy: 42 g z toho cukry: 37 g;
bílkoviny: 7 g;
sůl: 0,2 g