Důležité upozornění: Z důvodu velikonočních svátků budeme objednávky přijaté od 28.3.2024 odesílat 2.4.2024.
Prodejna bude ve svátky zavřena.
Děkujeme za pochopení a přejeme krásné svátky.
Kakaové boby odrůdy Trinitario, která se zde pěstuje již od roku 1880, pocházejí od místních mini-pěstitelů, kteří neznají žádnou jinou metodu než BIO. Před fermentací se boby nechají přes noc částečně odkapat na sítech. Samotná fermentace probíhá centrálně po dobu 6 dní v kaskádovém systému dřevěných beden. Poté se boby suší 5 až 7 dní na slunci. Čokoláda má velice jemnou smetanovou chuť s tóny karamelu.
Obsah kakaové sušiny nejméně: 47%.
Může obsahovat stopy lískových ořechů a mandlí.
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
Přidali jste do košíku k balíčku další produkt. Upozorňujeme Vás tedy, že veškerý obsah košíku bude zaslán na stejnou adresu. Pokud chcete poslat produkt na jinou adresu než balíček, udělejte si pro produkt objednávku zvlášť.